KATSOMUSKAVERI

Tule keskustelemaan elämän pienistä ja suurista kysymyksistä! Löydä kaveri oman tai jonkin muun katsomuksen edustajasta!

Haluatko kaverin, jonka kanssa voi vaihtaa ajatuksia elämän suurista ja pienistä kysymyksistä? Elämän tarkoituksesta, eettisistä valinnoista tai vaikkapa omasta roolistasi maailmassa? Katsomuskaveri haluaa jutella siitä, millaisia valintoja ja tilanteita elämässä voi tulla vastaan ja kuinka niihin voisi etsiä ratkaisua omaan katsomukseen ja arvoihin tukeutuen.


Löydä kaveri Kaverisovelluksella

Etsi katsomuskaveri -toiminto on luotu Kaverisovellukseen. Kaverisovellus on maksuton digitaalinen verkkosovellus, joka toimii kaikilla älylaitteilla, eikä sitä tarvitse ladata erikseen. Sovellus toimii osoitteessa app.kaverisovellus.fi.

Kaverisovellus X Yhteisymmärrysviikko

YK:n yhteisymmärrysviikolla starttaava yhteistyö Kaverisovelluksen sekä yhteisymmärrysviikkoa Suomessa koordinoivan Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS ry:n välillä edistää sosiaalista hyvinvointia. Lue lisää.

Julkistamistilaisuus

Katsomuskaverin julkistamistilaisuus järjestettiin torstaina 17.3. klo 16-17 verkossa! Tilaisuudessa kuultiin teemaan liittyviä asiantuntijapuheenvuoroja, Kaverisovelluksesta sekä tietysti tarkemmin uudesta Katsomuskaverista! Katso tilaisuuden tallenteet:


Mikä ihmeen katsomuskaveri? Katso lyhyt video, niin tiedät!


Lataa tästä Katsomuskaverin mainosmateriaaleja käyttöösi. Materiaaleja saa käyttää ja jakaa vapaasti. Muista tägätä meidät mukaan!