Kulttuuri- ja uskontofoorumi

FOKUS ry

Dialogia vuodesta 1947

Dialogin edistäjä • Sitoutumaton asiantuntija • Vahva verkostoituja • Luotettava toimija

Dialogin edistäjä

Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS ry on vuonna 1947 perustettu valtakunnallinen kansalaisjärjestö, joka edistää kulttuurien, katsomusten ja uskontojen välistä vuorovaikutusta tieteen, taiteen ja kasvatuksen keinoin. Toimintamme tavoitteena on rakentaa sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää tulevaisuutta sekä edistää sosiaalista hyvinvointia ja yhteiskuntarauhaa. 

Sitoutumaton asiantuntija

Kokoamme yhteen dialogikentän asiantuntijoita. Toiminnassamme on mukana yli 50 asiantuntijaa, jonka lisäksi koulutamme eri alojen asiantuntijoita sekä kasvattajia. Koordinoimme useita kehittämishankkeita sekä olemme monessa myös mukana. 

Vahva verkostoituja

Yhteistyö on vahvuutemme. Verkostoissamme on mukana eri uskontojen ja katsomusten yhteisöjä ja järjestöjä, valtakunnallisia kulttuuritoimijoita, päiväkoteja, kouluja, yliopistoja ja muita oppilaitoksia, viranomaistahoja ja ministeriöitä sekä katsomus- ja uskontodialogitoimijoita. 

Luotettava toimija

Valtakunnallinen dialogifoorumi palveluksessanne!

Toimintaamme ja hankkeitamme rahoittavat muun muassa Opetus- ja kulttuuriministeriö, Oikeusministeriö, Ympäristöministeriö, Kirkkohallitus ja Museovirasto. Tuotamme rahoituksilla hankkeita ja ylläpidämme seuraavia verkkosivuja:

Kiinnostuitko?

SEURAA MEITÄ: