Kulttuuri- ja uskontofoorumi

FOKUS ry

Dialogia vuodesta 1947

Tule mukaan toimintaamme!

Liity jäseneksi:
Vuosittainen jäsenmaksu on 30 euroa ja opiskelijat/työttömät 10 euroa. Jäsenenä saat sähköpostitiedotteita, joissa kerrotaan yhdistyksen tapahtumista, sekä muista kulttuuri- ja katsomusdialogin kentällä tapahtuvista asioista. Jäsenenä tuet tekemäämme dialogityötä sekä saat tietoa mielenkiintoisista tapahtumista. Jäseneksiliittymispostia saat ilmoittamalla yhteystietosi osoitteeseen info@kulttuurifoorumi.fi

Tule tekemään vapaaehtoistyötä:
Yhdistys toimii pitkälti vaapehtoistoiminnan pohjalta. Vapaaehtoiset toimivat esimerkiksi työryhmissä ja järjestävät Yhteisymmärrysviikon tapahtumia.
Kysy lisää: info@kulttuurifoorumi.fi

Tee testamenttilahjoitus:
Yhdistyksen varallisuus on peräisin testamenttilahjoituksista. Jos olet kiinnostunut tekemään testamenttilahjoituksen, olethan ystävällisesti yhteydessä toiminnanjohtajaan.

Auta meitä jakamaan tietoa dialogikasvatuksesta ja dialogimateriaaleista somessa:
Toimintamme vaikuttavuuden näkökulmasta on ensiarvoisen tärkeää, että tuottamamme materiaalit ja ylläpitämämme dialogikasvatuksen portaali saavuttavat mahdollisimman laajan yleisön. Katsothan materiaalipankistamme millaisia materiaaleja ja koulutuksia voisit jakaa eteenpäin verkostoillesi. Jos tiedossasi on jokin hyvä dialogikasvatuksen materiaali jota itse haluaisit meidän markkinoivan, ilmoitathan siitä täällä!

Tilaa uutiskirje: Dialogikasvatuksen uutiskirjeen voit tilata täältä (skrollaa sivua alas)

Markkinoi ja viesti kauttamme:
Viestimme mielellämme eteenpäin koulutuksista ja ajankohtaisista tapahtumista uutiskirjeemme sekä dialogikasvatuksen portaalin avulla. Voit ilmoittaa tapahtumista meille osoitteseen info@kulttuurifoorumi.fi

SEURAA MEITÄ!