Liity jäseneksi:
Tule mukaan toimintaamme liittymällä jäseneksemme! Jäsenenä tuet tekemäämme dialogityötä ja hyödyt jäseneduistamme. Vuosittainen jäsenmaksu on henkilöjäsenille 30€, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 10€ ja kannatusjäsenille (järjestöille) 50€.

Tule tekemään vapaaehtoistyötä:
Yhdistys toimii pitkälti vaapehtoistoiminnan pohjalta. Vapaaehtoiset toimivat esimerkiksi työryhmissä ja järjestävät Yhteisymmärrysviikon tapahtumia.
Kysy lisää: info@kulttuurifoorumi.fi

Tilaa uutiskirje: Dialogikasvatuksen uutiskirjeen voit tilata täältä

Tee testamenttilahjoitus:

Yhdistyksen varallisuus on peräisin testamenttilahjoituksista. Jos olet kiinnostunut tekemään testamenttilahjoituksen, olethan ystävällisesti yhteydessä toiminnanjohtajaan. Toiminnanjohtajan yhteystiedot löytyvät täältä (kts. kohta Toimi- ja vastuuhenkilöt)

Testamentti lahjoituksella voi saada aikaan paljon hyvää. Esimerkiksi Olli Auterinen teki yhdistykselle testamenttilahjoistuksen, jonka avulla tuetaan nuoria, lahjakkaita musiikinopiskelijoita, jotka joutuvat kulkemaan harrastukseensa pitkien matkojen takaa. Voit lukea lisää Olli Auterisen rahastosta täällä.

Auta meitä jakamaan tietoa dialogikasvatuksesta ja dialogimateriaaleista somessa:
Toimintamme vaikuttavuuden näkökulmasta on ensiarvoisen tärkeää, että tuottamamme materiaalit ja ylläpitämämme dialogikasvatuksen portaali saavuttavat mahdollisimman laajan yleisön. Katsothan materiaalipankistamme millaisia materiaaleja ja koulutuksia voisit jakaa eteenpäin verkostoillesi. Jos tiedossasi on jokin hyvä dialogikasvatuksen materiaali jota itse haluaisit meidän markkinoivan, ilmoitathan siitä täällä!

Markkinoi ja viesti kauttamme:
Viestimme mielellämme eteenpäin koulutuksista ja ajankohtaisista tapahtumista uutiskirjeemme sekä dialogikasvatuksen portaalin avulla. Voit ilmoittaa tapahtumista meille osoitteseen info@kulttuurifoorumi.fi

SEURAA MEITÄ!

Tule mukaan tai tue toimintaamme sinulle mieluisella tavalla! Kaikki apu on arvokasta edistäessämme kulttuurien ja katsomusten välistä vuorovaikutusta tieteen, taiteen ja uskontodialogin keinoin.