Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS ry on vuonna 1947 perustettu itsenäinen valtakunnallinen kansalaisjärjestö, joka edistää katsomustenvälistä vuorovaikutusta tieteen, taiteen ja uskontodialogin keinoin.

FOKUS ry toimii ekumeeniselta arvopohjalta ja sen tavoitteena on rakentaa siltoja eri toimijoiden välille.

Tule mukaan toimintaamme!

Liity jäseneksi:
Vuosittainen jäsenmaksu on 30 euroa ja opiskelijat/työttömät 10 euroa. Jäsenenä saat sähköpostitiedotteita, joissa kerrotaan yhdistyksen tapahtumista, sekä muista kulttuuri- ja katsomusdialogin kentällä tapahtuvista asioista. Jäsenenä tuet tekemäämme dialogityötä sekä saat tietoa mielenkiintoisista tapahtumista.

Voit liittyä yhdistyksen sähköpostilistalle, niin saat nopeasti tiedon yhdistyksen uusimmista tapahtumista. Jäseneksiliittymispostia saat ilmoittamalla yhteystietosi info@kulttuurifoorumi.fi

Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS
Forum for Culture and Religion
Tilkankatu 29, 00300 Helsinki

Y-tunnus: 0221225-0
Tilinumero: FI33 17453000224792

Tule tekemään vapaaehtoistyötä:
Yhdistys toimii pitkälti vaapehtoistoiminnan pohjalta. Vapaaehtoiset toimivat esimerkiksi työryhmissä ja järjestävät Yhteisymmärrysviikon tapahtumia.
Kysy lisää: info@kulttuurifoorumi.fi

Tee testamenttilahjoitus:
Yhdistyksen varallisuus on peräisin testamenttilahjoituksista. Jos olet kiinnostunut tekemään testamenttilahjoituksen, olethan ystävällinen ja ole yhteydessä toiminnanjohtajaan Marja Laineeseen: marja.laine@kulttuurifoorumi.fi

Auta meitä jakamaan tietoa dialogikasvatuksesta ja dialogimateriaaleista somessa:
Toimintamme vaikuttavuuden näkökulmasta on ensiarvoisen tärkeää, että tuottamamme materiaalit ja ylläpitämämme dialogikasvatuksen portaali saavuttavat mahdollisimman laajan yleisön. Katsothan materiaalipankistamme millaisia materiaaleja ja koulutuksia voisit jakaa eteenpäin verkostoillesi.
Jos tiedossasi on jokin hyvä dialogikasvatuksen materiaali jota itse haluaisit meidän markkinoivan, ilmoitathan siitä täällä!

SEURAA MEITÄ!